Home | Community | Message Board


Everything Mushrooms
Please support our sponsors.

Cannabis, Marijuana, Ganja & Greens >> Cannabis Cultivation

Welcome to the Growery Message Board! You are experiencing a small sample of what the site has to offer. Please login or register to post messages and view our exclusive members-only content. You'll gain access to additional forums, file attachments, board customizations, encrypted private messages, and much more!

Amazon Shop for: Oyster Shell, Peat, Perlite, pH Test Strips

Jump to first unread post. Pages: 1
OfflineSam.Cee916
Amateur Tiger Expert
Male User Gallery


Registered: 06/24/13
Posts: 133
Loc: California Flag
Last seen: 3 years, 2 months
What's your guess to this issue
    #683916 - 08/31/13 04:19 PM (3 years, 3 months ago)

These 2 are clones. They were taken as cuttings 6/24/13. 1ft tall. Planted in 2 gallon containers. The mix is a organic non soil medium consisting of peat moss, perlite, oyster shells, dolomite, mycorrhizae. I water, not including feeding aneurysm 3 days, I use crystal geyser water, or our well water, which is been tested and is good for cannabis. The ph was 6.4. This happened during bloom, I use Dr. earth Golden Bloom natural Organic Liquid fert, with 2-7-7. The day before this happened I had sprayed all my plants with a human safe neem spray, it was 3in1 miticide, fungicide, and pesticide, I used the spray on my 4 indoor clones and the 7 plants outside.
Indoors where this occurred, Im using CFLs  16 bulbs 8 23 w 2700k 2 42 w 2700k and 3 35 w 2700k.
2 ft square. More than 1 inch yet less than 5 inches. The temperature stays at 82 F and the relative humidity is around 25%.  Ph was 6.8. No insect activity, I clean it 2 times weekly.  This is my first ever indoor attempt. I do have 7 years experience growing outdoors. I've always had good results. I think the spray is responsible, but that's why I'm posting I'm not sure!


Post Extras: Print Post  Remind Me! Notify Moderator
InvisibleHawksresurrection
 User Gallery


Registered: 12/05/08
Posts: 13,294
Trusted Cultivator
Re: What's your guess to this issue [Re: Sam.Cee916]
    #683917 - 08/31/13 04:43 PM (3 years, 3 months ago)

well if it happened the day after you sprayed, and nothing else changed whatsoever in your parameters, it's probably the spray.


--------------------
Dude she isn't as young as she use to be.

-niteowl


Post Extras: Print Post  Remind Me! Notify Moderator
InvisibleHawksresurrection
 User Gallery


Registered: 12/05/08
Posts: 13,294
Trusted Cultivator
Re: What's your guess to this issue [Re: Hawksresurrection]
    #683918 - 08/31/13 04:45 PM (3 years, 3 months ago)

Are you taking pH readings every time you water?  And after you add the nutrients?


--------------------
Dude she isn't as young as she use to be.

-niteowl


Post Extras: Print Post  Remind Me! Notify Moderator
OfflineSam.Cee916
Amateur Tiger Expert
Male User Gallery


Registered: 06/24/13
Posts: 133
Loc: California Flag
Last seen: 3 years, 2 months
Re: What's your guess to this issue [Re: Hawksresurrection]
    #684009 - 09/01/13 11:39 PM (3 years, 3 months ago)

I'm set on the spray as well I've taken pre feed/water ph and after, it never has changed, what I don't get is if the spray is the culprit why didn't all the plants do this? All 4 indoor clones had the same thing that day I fed, sprayed, used a fan to facilitate drying before I put them back under light. 2 are completely fine still, and they were cut at the same time, have had same reg but only the 2 got wasted. The outdoor plants were sprayed in the evening. If the NPK and PH readings match on all 4 and only 2 got screwed, again all 4 got same amount of neem same time same time put back to lights. Weird as hell. Thanks for the input.


Post Extras: Print Post  Remind Me! Notify Moderator
InvisibleHawksresurrection
 User Gallery


Registered: 12/05/08
Posts: 13,294
Trusted Cultivator
Re: What's your guess to this issue [Re: Sam.Cee916]
    #684017 - 09/02/13 03:16 AM (3 years, 3 months ago)

The ones that are affected, are they different strains?


--------------------
Dude she isn't as young as she use to be.

-niteowl


Post Extras: Print Post  Remind Me! Notify Moderator
OfflineSam.Cee916
Amateur Tiger Expert
Male User Gallery


Registered: 06/24/13
Posts: 133
Loc: California Flag
Last seen: 3 years, 2 months
Re: What's your guess to this issue [Re: Hawksresurrection]
    #684038 - 09/02/13 07:40 PM (3 years, 3 months ago)

No I took the cuttings from the same mother I rooted them, so there isn't any part of their lives I didn't know about. The pic were ones all dried n screwed next to the nice one are from same mother same cutting date exact regimen the whole time down to the day I sprayed n such. I also did the same outdoors and nothing was affected just those 2. I have my timer go on at1030am n off at 1030 pm.  I needed etc at about noon, let them air dry with a fan for 90 min the put all four back. That night before they lights went off it was all good, the next morning the 2 were completely screwed. I'm not that disappointed, these things happen, this stuff is what defines a grower, a lot try have this happen and give up, to over come and make the next crop great is the best reward. I have my 2indoors( all was a experiment having never grown indoors or took/rooted clones, i didn't think they'd root, they did, I thought they'd die before flower, they didn't, I didn't think I get this quality, it's great i just lost 2 small as well. I have 5 fat bushy LST Purple Kush plants outside and 2 seed brood that has turned out to be a ridiculously amazing set of afghani/Indica females, so ill have meds for a while. Now I can grow inside I can grow when no one has any. Thanks again!


Post Extras: Print Post  Remind Me! Notify Moderator
Jump to top. Pages: 1

Amazon Shop for: Oyster Shell, Peat, Perlite, pH Test Strips

Cannabis, Marijuana, Ganja & Greens >> Cannabis Cultivation

Similar ThreadsPosterViewsRepliesLast post
* First Grow, Various Problems, Setup Issues, Need Advice(lots of pics) Shadow420 1,613 2 10/13/09 01:55 AM
by mhbound
* please help - 2 plants (from clone) in trouble - to flush or not to flush??? Pilze 1,322 4 12/29/09 04:33 PM
by Pilze
* Sick clones
( 1 2 3 all )
budgrowerwannabe 5,057 48 05/14/13 03:39 PM
by budgrowerwannabe
* bought a flowering clone / no new nodes? screamphilling 722 2 05/02/12 01:26 AM
by screamphilling
* Clones not doing so well outdoors Deadkndys420 1,749 19 05/17/13 05:16 AM
by budgrowerwannabe
* dude is having issues billy 1,108 12 05/17/12 08:31 PM
by Hawksresurrection
* Help with some leaf/bud issues on an indoor 400w hps grow Ace_Nine_Suited2 1,072 5 01/01/13 11:20 AM
by Ace_Nine_Suited2
* Pale-Blotchy leaves on Bubba Kush Clone (Pics) CrushNazT 3,485 12 09/03/13 11:07 PM
by Hawksresurrection

Extra information
You cannot start new topics / You cannot reply to topics
HTML is disabled / BBCode is enabled
Moderator: FurrowedBrow, Magash, Dr. Siekadellyk, phychotron
813 topic views. 0 members, 236 guests and 38 web crawlers are browsing this forum.
[ Toggle Favorite | Print Topic | Stats ]
Search this thread:
Sporeworks
Please support our sponsors.

Copyright 1997-2016 Mind Media. Some rights reserved.

Generated in 0.03 seconds spending 0.005 seconds on 14 queries.